Pak de regie in eigen handen, neem een besluit en kom gezellig naar het Senioren Hobby Centrum – Mill.

Proactief zijn, betekent de regie pakken. Keuzes maken en daar de verantwoordelijkheid voor nemen. Omstandigheden kunt u niet altijd bepalen. Wel kunt u bepalen hoe u met omstandigheden omgaat. Wie proactief is, heeft meer controle, voelt zich zelfverzekerder en krijgt meer invloed.

De tegenhanger van proactief is reactief. In dat geval bepaalt de ander wat u gaat doen of wordt uw gedrag veroorzaakt door de ontstane situatie. Kun je leren anticiperen? Dat is een goede vraag. Natuurlijk is dat te leren: door niet passief te zijn, maar zelf initiatief te tonen.

Bij het Senioren Hobbycentrum-Mill  bent u welkom om een hobby te leren, of om de hobby weer op te pakken die u jaren geleden beoefende. Tevens komt u andere mensen tegen die dezelfde interesses hebben zodat er genoeg gesprekstof is en er ontstaan ook vaak nieuwe ideeën. Elke hobbygroep wordt begeleid door een deskundige teamleider wat natuurlijk ideaal is voor vragen of inspiratie voor nieuwe werkstukken en materialenkennis.

Begin vandaag en wordt deelnemer van het Senioren Hobby Centrum in Mill. We bieden 25 hobby’s aan, er zijn altijd deskundige teamleiders  aanwezig en er heerst een ontspannen sfeer. Verwacht :vanaf 1 september starten we met nieuwe hobby groepen : o.a. Fries houtsnijden, Pop up, en Boekbinden. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s.  Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.nl