Tijd voor een Hobby, kom je oriënteren bij het SENIOREN HOBBY CENTRUM.

Vrije tijd is het grootste goed van een mens omdat deze tijd noodzakelijk is voor zelfontwikkeling. Het dwingt ons een stap terug te doen uit de hectiek van alledag en om te kijken wat écht belangrijk is in het leven. De uiteindelijk beste definitie van vrije tijd is dan ook: Iets dat een persoon kiest om te doen omdat hij of zij dat wil.
Als je op deze manier tegen vrije tijd aankijkt dan kom je op wat het gros van de mensen als vrijetijdsbesteding ziet. De meest populaire activiteiten zijn: tv-kijken, sporten, er op uit trekken, lezen, naar de bioscoop gaan, muziek luisteren, uitgaan, maar ook niet te vergeten actief zijn bij het Senioren Hobby Centrum in Mill.


Omdat hierin de keuze van het individu voorop staat, zorgt deze definitie van vrije tijd ervoor dat deze voor iedereen verschillend ingevuld kan worden.  Waar kan men deze activiteiten vinden om je vrije tijd, op jouw manier inhoud te geven?

Het Senioren Hobby Centrum Mill heeft veel te bieden voor mensen van 50 jaar en ouder. Omdat we nu gesloten zijn kun je alvast een kijkje nemen op onze site www.seniorenhobbycentrum.nl. alle hobby’s staan overzichtelijk vermeld. 

Binnenkort hopen we weer te starten met de taalgroepen Duits, Engels, Spaans en Frans. Heb je interesse, neem contact op met Ans Bardoel voor meer informatie. leden administratie 06-34484961

Het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de sites voor een overzicht van alle hobby’s.  info@seniorenhobbycentrum.nl  www.seniorenhobbycentrum.nl  www.jeugdhobbycentrum.nl