Schildersgroep van het Senioren Hobbycentrum Mill exposeert in Oelbroeck Sint Anthonis.

In multifunctioneel centrum Oelbroeck Sint Anthonis  gaat op 11 januari een overzichtstentoonstelling van start van de schildersgroep van het Senioren Hobbycentrum Mill.

Al een aantal jaren exposeren de schilders in Myllesweerd, maar nu is het een primeur dat deze groep onder leiding van teamleider Marian Govers-Jilesen ook buiten de gemeente Mill exposeert. Van 11 januari tot  20 februari tonen de trotse deelnemers van de dinsdagmiddaggroep hun werken die ze geschilderd hebben bij het SHC.

In totaal hangen er ruim 20 werken in de foyer van Oelbroeck. Het is een diversiteit van werk en varieert van olieverfschilderijen met fotografisch weergegeven voorstellingen tot kleurrijke abstracte acrylwerken.

De namen van de exposanten zijn Annemarie Leinarts, Corrie de Backer, Ans Bueters, Jos Willems, Arie Kuppen, Thea Wetten, Mies Rovers, Jan Verbruggen, Maria Kuppen en Marius Willems.

De expositie loopt van 11 januari tot 20 februari 2020.

Tijdens de openingstijden van Oelbroeck is de expositie vrij (gratis) te bezoeken, adres Breestraat 1-D Sint Anthonis.

Zin om ook deelnemer te worden? We bieden 22 hobby’s aan, er zijn altijd deskundige teamleiders  aanwezig en er heerst een ontspannen sfeer. Vanaf 50 jaar ben je hartelijk welkom, het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s.  Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.nl