Persbericht 57 – 2020

“MORGEN GA IK HET ECHT DOEN”

“Ik doe het morgen wel.” Hoe vaak heb je dat al tegen jezelf gezegd? Je hebt nu geen zin, er zijn leukere dingen om te doen, er wachten toch echt nog wat mails die om antwoord roepen. Kortom, genoeg redenen om vandaag niet te doen wat je wilde doen en het even uit te stellen tot morgen. Het probleem met morgen is echter: hij komt niet. Toch gebruiken we morgen allemaal als de plek waar het leven mooi is. Waar rekeningen betalen vanzelf gaat. Waar afvallen geen enkele moeite kost omdat we morgen als vanzelf in de sportschool aankomen en zonder enige inspanning de cardio-oefeningen volbrengen.

Uitstellers denken meestal klein als het gaat om de negatieve gevolgen van hun uitstelgedrag. “Als ik de rekeningen morgen betaal, is er nog niets aan de hand.” “Als ik morgen begin, dan haal ik die wedstrijd in maart nog wel. Misschien een iets slechtere tijd, maar ik loop hem wel.” De vraag is dus of het waar is. Is het waar dat we alleen morgen de wil, het verlangen, de energie en de kracht hebben om de veranderingen door te maken die we vandaag kunnen doen?
Het antwoord is, en dat zal je niet verbazen, nee. Het is niet zo dat we eerst het juiste gevoel moeten hebben om in actie te komen. En het is ook niet zo dat alles wat goed voor ons is ook meteen vanaf het eerste moment perfect en lekker voelt als we ermee bezig zijn of aan willen beginnen.
Bedenk één actie, voer die vandaag nog uit. Word nu deelnemer van het Senioren Hobby Centrum of Jeugdhobby Centrum in Mill. Het Senioren Hobby Centrum in Mill biedt meer dan 23 verschillende hobby’s aan. Het Jeugd Hobby Centrum start met 5 hobby’s voor kinderen van groep 3 t/m. 8 . Inschrijven via Sjors Creatief is binnenkort mogelijk.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag deelnemen dan is het advies om zo snel mogelijk in te schrijven voor het nieuwe seizoen dat start op 1 september. Ben je toe aan positieve veranderingen, begin er dan meteen mee en wacht niet tot morgen. De volgorde van inschrijving is bepalend voor deelname , dus wees er op tijd bij en schrijf je nu in voor 31 juli.

We handhaven natuurlijk de richtlijnen van het RIVM – afstand houden 1.5 meter is een gegeven. Geïnteresseerd – Bel of mail Ans Bardoel T.06-34484961- info@seniorenhobbycentrum.nl / bestuur@seniorenhobbycentrum.nl – meer info: website www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl

Hobbygroep Fotografie