Persbericht 14 – 2021

Een goed gevoel is de bron van je leven

Onderschat niet hoe enorm je leven vooruitgaat van een goed gevoel.  Een goed gevoel is de bron van alles in je leven. Zonder een goed gevoel bereik je nooit wat je werkelijk wilt. Maar met een goed gevoel is alles mogelijk! Gelukkig zijn is een echte beslissing en alleen jij kunt die maken. Het is iets dat je besluit – of niet.

Dit is jouw leven. Je leef het met een goed gevoel – of niet. Je geniet van dit moment – of niet. Een goed gevoel is de bron van alles, dus maak het je hoogste prioriteit. Als je dat lukt, dan ben je gelukkig! Momenteel zien we steeds vaker dat mensen wel durven om voor zichzelf te kiezen, en kiezen voor meer vrije tijd boven carrièrekansen.

Meer vrije tijd betekent meer tijd voor leuke dingen en het kan zijn dat je dit invult door meer tijd te besteden aan je hobby. Mis je de gezelligheid om je resultaten van je hobby te bespreken of te laten zien, mis je een deskundige begeleider? Kijk eens wat het Senioren Hobby Centrum Mill allemaal te bieden heeft voor mensen van 50 jaar en ouder. Het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Gezien corona pandemie even nu “stilte” op ons centrum. We hopen zeer snel weer te kunnen opstarten. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s.  Bel of mail Ans Bardoel,  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.nl