Een groot en gevarieerd aanbod van 22 verschillende hobby’s bij het Senioren Hobby Centrum Mill.

Het Senioren Hobby Centrum wil je graag verwelkomen en helpen om een keuze te maken omdat een hobby je leven kan verrijken.

Het klinkt als een vreemd probleem. Toch zijn er veel mensen die geen hobby hebben. Het komt erop neer dat mensen die een hobby zoeken geen bezigheid hebben of de ruimte en apparatuur waar ze lekker constructief mee bezig kunnen zijn om ontspanning en inspiratie te vinden. Het hebben van een hobby is voor veel mensen belangrijk omdat het ze een invulling geeft aan hun vrije tijd.

Een hobby is een bezigheid die je graag uitoefent en waarvoor je bereid bent je te ontwikkelen. Deze ontwikkeling geeft je een bepaalde kick, voldoening en ontspanning die je inspireert in het dagelijks leven. Een mens kan allerlei hobby’s hebben, maar het is natuurlijk het prettigst als je hobby ook daadwerkelijk iets goeds bijdraagt aan je leven.

Sociaal contact is een belangrijk bijkomend aspect. De deelnemers kunnen enorm veel voldoening halen uit het delen van ervaringen tijdens het maken van de werkstukken, taaloefeningen, er wordt met liefde en respect bij het SHC over de vorderingen en valkuilen gesproken.

Kom gezellig een kijkje nemen bij het Senioren Hobby Centrum in Mill. We bieden 22 hobby’s aan, er zijn altijd deskundige teamleiders  aanwezig en er heerst een ontspannen sfeer. Vanaf 50 jaar ben je hartelijk welkom, het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s.  Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.nl